Båttillverkning


Exklusivt hantverk och modern teknik

På vårt varv tillverkar vi båtar med bästa tänkbara finish på snickerier och glasfiberarbeten. Ett gediget hantverk åstadkommer kvalitet in i minsta detalj. Här skapar vi båtar med bestende världen. Samtidigt behärskar vi de modernaste teknikerna och de större Divamodellerna vacuuminjiceras för högsta styrka och lägsta vikt.

Bygg båt tillsammans med oss

Våra skickliga hantverkare bygger din båt som du vill ha den. Vi har långvarig erfarenhet av avancerad båtbyggnation och tillsammans med beställaren kan vi forma hans nya båt. Vi seriebygger de exklusiva Diva modellerna 35, 36 och 38 och även här bygger vi gärna båt tillsammans med beställaren.

I vårt snickeri tillverkar vi de beundrade inredningarna till Diva som karaktäriseras av ett hantverk som idag är svårt att finna. Divabåtarnas uppskattade formspråk med mjuka linjer ger mycket böjlimmat trä vilket är ett tidskrävande arbete som kräver stor yrkeskunskap. I vår lackeringsverkstad åstadkoms den perfekta ytfinishen.

Vi bygger också de mindre och Campus 6.3 samt Campus 6.6. så varvet behärskar även småbåtstillverkning. Med lanseringen av nya Diva 24 DC och Campus 7.4 visar varvet hur det går att kombinera sina kunskaper och på så sätt skapa attraktiva produkter.

Vår glasfiberavdelning gör all laminering av skrov, däck och detaljer till Diva och Campus.

Har du en idé om en båt som skall byggas eller har ett skrov som skall inredas kontakta oss!