Bavaria presenterar nu den femte modellen i den nya motorbåtsserien designad av BMW Group DesigworksUSA. Den nya modellen får för sin storlek en unik rymd med 4 fullängdskojer och separat L-soffa inombords. Nya finesser ger mervärden.
Vändbar soffa i sittbrunnen ger stor U-soffa och framåtvänd passagerarstol. Vikbart ryggstöd i salongssoffan ger mer plats för samvaro och samtidigt stora kojer. Nya ljusinsläpp ger en ljust inbjudande salong.
Elegant daycruiser och komfortabel bobåt
Bavarias Sport serie är Sveriges mest sålda Sport Cruisers. En stor del av framgången ligger i Bavarias unika kombination av fräck daycruiser och komfortabel bobåt. Nya Sport 32 är ett bra exempel på hur duktiga formgivare har lyckats skapa en attraktiv exteriör form kombinerat med invändig komfort och elegans. Med den nya Bavaria serien har Bavariavarvet och BMW Group DesignworksUSA tagit ytterligare steg för att förfina Sport Cruiser konceptet.
Många motorval
Nu går det att få joystick för enklast möjliga manövrering till samtliga Bavariamotorbåtar med dubbelmontage. Det här gör tilläggningar och manövrering i lågfart till en barnlek.
Vid dubbelmontage finns följande motorval: 2 x Volvo Penta 5,7 GXIE, Mecruiser 2 x 5,0 MPI DTS 260 hk eller 377 MAG DTS 320 hk bensinmotorer. Dubbelmontage diesel är 2 x Volvo Penta D3-220 eller D4-260.
Nya 32:an kan även levereras med enkelmontage av Volvo Penta D6-330 och 370. Enkelmontaget ger ett lägre pris och lägre servicekostnader för den som vill hålla kostnaderna nere
På sjön är man ute
Komforten i sittbrunnen har högsta prioritet bland båtägare. Den öppna sittbrunnen bjuder på generösa utrymmen med bästa komfort vid färd såväl som i hamn. Stor U-soffa ger god plats runt bordet. Stor solbädd med ett rejält och lätt åtkomligt stuvutrymme under.
Ergonomiskt genomarbetad förarplats med allt på rätt plats skänker körglädje. Bredvid föraren en bekväm passagerarstol som kan vikas fram ur soffan.
Däcksdesignen är sportigt fräck men med funktionen i centrum. Breda och trygga gångbord som är lätt att nå via bra steg ger en känsla av ”walkaround” båt.
Innerutrymmen som förvånar
När man kliver ner i en Bavaria Sport har man svårt att förstå att båten med sin stora sittbrunn kan rymma så mycket komfort inombords. Allt är löst genom smart utnyttjande av former och höjder. Planlösningen i Sport 32 innehåller stor dubbelkoj i stäven, salong midskepps och en akterhytt. Salongsoffan i vinkel kan kompletteras med sittpallar vilket ger plats för många runt det invändiga bordet. I salongen finns också ett rejält pentry om styrbord. Våtutrymmet hämtat från storasystern Sport 34 är rekordstort för klassen.
I stäven finns förutom generös dubbelkoj garderob och hyllskåp. Akter om salongen en stor separat hytt med dubbelsäng. Här finns också en rejäl sittsoffa, garderob, hyllskåp och gott om stuvutrymmen.
Avancerad utveckling
Den nya 32:an har genomgått ett avancerat utvecklingsarbete. Erfarna industridesigners ser till att varje detalj är noga genomtänkt och funktionen väl analyserad. Båten, men också tillverkningen, planeras noggrant redan i designprocessen. Detta arbete i kombination med varvets högteknologiska tillverkning gör att Bavaria Sport 32 ger en helt unik relation mellan pris, komfort och prestanda..

  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Begär offert
  • Bilder