Nu presenteras Bavaria E40 - En helt ny typ av båt där varvet dragit nytta av sin stora erfarenhet av motor och segelbåtar. I nya E40 har man tagit det bästa av dessa båttyper och utvecklat E40.

Båten är utvecklad för att erbjuda en stor motorbåts komfort och enkla hantering och segelbåtens låga driftskostnader. Faktum är att E40 har betydligt mer utrymme jämfört med en segelbåt, och går betydligt mer bränsleekonomiskt jämfört med en normal motorbåt.

Bavaria E40 är en semi-deplacerande båt skapad och optimerad för farter upp till ca 10 knop. Beroende på motoralternativ är maxfarten ca 15 knop, men i marschfart är förbrukningen låga ca 6 liter per timme!

E40 kan beställas som Sedan eller Fly och interiören erbjuds med två eller tre separata hytter. Salongen har 360 graders runt-om-sikt med pentry, sittgrupp och en centralt placerad styrplats. Ett stort akterdäck har även det en sittgrupp med bord och en nedfällbar badplattform.

Den innovativa interiören ger två magnifika hytter med egen WC och dusch. I versionen med tre hytter ligger ägarhytten i förskeppet och två stora hytter längst akterut.

Bavaria E40 är utvecklad av de välkända superyacht-designerna Vripack från Holland som genomfört avancerad datasimulering för att skapa det effektivaste skrovet som är möjligt.
Nya E40 är det perfekta sommarhemmet på sjön med låga kostnader för att byta sjötomt.

  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Håll mig informerad!
  • Bilder