Greenline 33 Hybrid

Ett sommarhem

Greenline är den första riktiga miljöbåten, en färdigutvecklad fullhybrid med sensationella miljöegenskaper. 20 sjömil i 4 knop på ren eldrift. En aktionsradie på 700 sjömil i 7 knop med dieseldrift och en förbrukning på 0,57 liter per sjömil samt ett genomsnittlig CO2 utsläpp på 15 gram. 14 knops fart med dieseldrift. I fart runt 3 knop går det att ta sig fram endast med solcellerna som energikälla. Batterierna laddas genom dieselmotorn, genom solceller och genom landanslutning.
När andra talar och drömmer om miljöbåtar har Seaway utvecklat dom!

En helt ny sorts båt!
Till det unika skrovet har Seaway designat ett nytt däck och en ny planlösning. Båtens spännande design är modern och klassisk på samma gång. En traditionell trålarform kombinerat med en modern salongsbåt.
Däcket kan jämföras med det på en stor passagerarbåt. Ett stort lättåtkomligt akterdäck som nås genom glasdörrar från salongen. Akterdäcket har tak och alla problem med kapell har därmed eliminerats. På sidorna finns gångbord på samma nivå som akterdäck med höga skyddande skrovsidor och räcke. Fördäcket är nedsänkt och känns tryggt att vistas på. På rufftaket plats för solbad. En stor fällbar badplattform förstorar det redan stora akterdäcket. Här finns gott om plats för lösa stolar och bord som smidigt kan stuvas under däck när de inte behövs.

Välkommen hem
Salongen, stor som på en 45-fots motoryacht, kännetecknas av stora glasytor runt om som ger ljus och kontakt med omgivningarna. Ingen annan båt i storleksklassen kan erbjuda motsvarande komfort. Målet har också varit att skapa ett behaglikt boende med näst intill hemkomfort.
Akterut finns en öppningsbar glasdörr och ett stort fönster som viks upp mot taket. Båten blir helt öppen akterut och det stora L-pentryt bildar en bar ut mot akterdäck. En rak- och en L-soffa bildar ett komfortabelt och exklusivt möblemang. Sofforna går också att göra till bäddar för 3 personer. Stort bord med två fällklaffar ger plats för besättning och gäster. I det för båtstorleken mycket stora pentryt finns bra arbetsytor och gott om förvaring. Här finns också ett kylskåp (270 l) i klass med det man har hemma och dessutom separat frys.
Genom att fälla L-soffan skapas ett komfortabelt förarsäte som bekvämt rymmer två personer. Båten kan utrustas med en stor taklucka om man så vill. En modern och ergonomisk förarplats där allt är överskådligt och lättskött. Här kan båtens alla funktioner kontrolleras. Det enda föraren behöver hantera är växling mellan el- och dieseldrift.

Sovrummet
En trappa ner hittar vi ytterligare nya lösningar. V- kojen, perfekt om man vill dra sig tillbaka under dagtid, går att enkelt vrida ihop till en stor centrerad dubbelkoj. Bekväma madrasser gör att besättningen vill sova i båten under långa tider. Mycket ljus genom fönster åt tre håll. Generösa garderober och stuvutrymmen ger ett smidigt boende. Det separata våtutrymmet i anslutning till förkabinen är mycket rymligt och ger en hemlik känsla, med oömma ytor, många speglar och dusch som separeras med duschdraperi.

Värnar miljön
Geenline 33 är utvecklad för den miljömedvetna båtmänniskan som värdesätter hav och natur. En båt för dem som har tid att ta sig på långa semestrar till mycket låg kostnad. Den för sin storlek överlägsna boendekomforten gör den till ett perfekt sommarhem. Det äldre paret som tycker det börjar bli för tungt att segla eller vill unna sig ett komfortabelt båtliv har här sin båt. Men det faktum att Greenline 33 är en av Europas mest sålda båtar under 2010 visar att båten passar även unga barnfamiljer som värnar miljö och vill njuta båtliv i en avslappnande fart. Blir det bråttom hem kan du köra i upp till 15 knop med dieselmotor.
Den stora naturupplevelsen är dock att ljudlöst glida fram i 4 till 6 knop mellan skären.

  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Begär offert
  • Bilder
  • Dokument