Greenline 39

Mest komfort i klassen

Greenline har genom utveckling av lättdrivna skrov, hybriddrift och innovativa inredningar med hemkomfort visat på hur framtidens motorbåtar ser ut. Med den nya 39 fotaren tar Greenline ytterligare steg mot det ideala båtlivet. Greenline 39 bjuder mer av allt: Mer fart, mer komfort, mer bekvämlighet, mervärde vid köpet och lägre kostnader för ägande.
Modernt och tidlöst
Den nya formen är en förfining av Greenlines koncept. Modernt och klassiskt formspråk som står sig över tid. Det är svårt att inte falla för Greenline 39 Utvecklat på 39:an är ekonomi och högfartsegenskaper. Greenline 39 klarar farter upp till 25 knop och har samtidigt kvar sina låga förbrukningssiffror och möjlighet till långa distanser i deplacementsfart.
Ett komfortabelt sommarhem
Inombords bjuder Greenline 39 Hybrid på en härligt ljus salong med sjöutsikt åt alla håll. En upphöjd salongsoffa ger fin sikt även under gång åt passagerarna. Förarsätet rymmer två om man vill. Köket i vinkel är väl tilltaget och har Greenlines unika öppning med bardisk ut mot akterdäck. Här finns rejäla arbetsytor och 240 l kyl med frysfack. Spishällen är elektrisk.
På Greenline 39 är mycket av extrautrustningen standard
Exempel på den omfattande utrustningen: 5,7 kW litium batterier med inverter/laddare och hela 4X285W solceller för ständig tillgång till 230V elektricitet. Air condition och värmare. Skjutbart glastak. Kyl på 240 l. med frysfack. Elektrisk matlagning genom induktionshäll och mikrovågsugn. Skjutbar sidodörr vid förarplatsen
Ett sunt och glädjefullt båtliv
I enlighet med Greenlines DNA och filosofi tar även nya Greenline 39 Hybrid hänsyn till miljön, andra båtägare och till sin besättning. Egenskaper som skänker extra glädje till båtlivet. Med sin genomarbetade komfort, rymd och ljus som gör livet ombord komfortabelt är Greenline 39 en perfekt båt för paret som vill kunna ta med sig gäster då och då. Men även den unga familjen har glädje av komfort och möjlighet till ekonomisk långfärd.
  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Bilder
  • Dokument