Greenline 40 Hybrid

En ny stor miljöbåt

Nya Greenline 40 bygger på erfarenheterna från sin lillasyster Greenline 33 Hybrid. Den presenterades i slutet av 2009 och blev en av Europas mest sålda motorbåtar med över 400 sålda båtar. Greenline är den första riktiga miljöbåten, en färdigutvecklad fullhybrid med sensationella miljöegenskaper. Val mellan ren eldrift och dieseldrift. Laddning via stora solcellspaneler på taket, landström eller via dieselmotorn.
När andra talar och drömmer om miljöbåtar har Seaway utvecklat dom!


Däcket kan jämföras med det på en stor passagerarbåt. Ett stort lättåtkomligt akterdäck som nås genom glasdörrar från salongen. Akterdäcket har tak och alla problem med kapell har därmed eliminerats. På sidorna finns bekväma och trygga gångbord med höga skyddande skrovsidor och räcke, här promenerar man som på ett fartyg. Fördäcket är nedsänkt och känns tryggt att vistas på. På rufftaket plats för solbad. En stor fällbar badplattform förstorar det redan stora akterdäcket. Här finns gott om plats för lösa stolar och bord som smidigt kan stuvas under däck när de inte behövs.

En ny upplevelse av rymd
Salongen på nya 40:an är stor som på en 50 -fots motoryacht. Här är stora glasytor runt hela salongen som ger ljus och kontakt med omgivningarna. Båten ger verkligen skäl för epitetet ”ett flytande sommarhem”, med bästa komfort och trivsel, och nya sjötomter varje dag om du så önskar. Akterut finns en öppningsbar glasdörr och ett stort fönster som viks upp mot taket. Båten blir helt öppen akterut och det stora L-pentryt bildar en bar ut mot akterdäck. Det separerade pentryt bjuder generösa arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här finns också ett kylskåp (270 l) i klass med det man har hemma och dessutom separat frys.
För ut om babord, stor U – soffa med plats för besättning och gäster. Kommandobryggan om styrbord rymmer förarsäte som bekvämt rymmer två personer. Här finns en skjutdörr på sidan för att kunna ta sig direkt ut på skarndäck. En modern och ergonomisk förarplats där allt är överskådligt och lättskött. Här kan båtens alla funktioner kontrolleras. Båten kan utrustas med en stor taklucka om man så vill och detta utan att inskränka på solpanelsytan.

Två sovrum och stor våtavdelning
En trappa ner hittar vi båtens sovrum och våtavdelning. Med ingång från nedre hallen ligger en mycket generös gäst- eller barnhytt. Här finns två separata kojer, separat sittplats, garderob och gott om stuvmöjligheter. För ut kaptenshytt med Greenline:s V- koj, perfekt om man vill dra sig tillbaka under dagtid, går att enkelt vrida ihop till en stor centrerad dubbelkoj. Mycket ljus genom fönster åt tre håll och skrovventiler. Generösa garderober och stuvutrymmen underlättar boendet under långa tider. Det separata våtutrymmet med ingång från hallen och kaptenshytten är mycket rymligt och ger en hemlik känsla. Oömma ytor, många speglar och ett helt separat duschutrymme.

För den miljömedvetne
Geenline båtarna är utvecklade för den miljömedvetna båtmänniskan som värdesätter hav och natur. En båt för dem som har tid att ta sig på långa semestrar till mycket låg kostnad. Den för sin storlek överlägsna boendekomforten gör den till ett perfekt sommarhem. Det äldre paret som tycker det börjar bli för tungt att segla har här sin båt. Men det faktum att Greenline 33 är en av Europas mest sålda båtar under 2010 visar att båten passar även unga barnfamiljer som värnar miljö och vill njuta båtliv i en avslappnande fart. Till Greenline 40 går det att välja på en rad olika motoralternativ. Det ger båtar med en toppfart på 18 knop.
Den stora naturupplevelsen är dock att ljudlöst glida fram i 5 knop mellan skären.

  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Begär offert
  • Bilder
  • Dokument