Trygg Partner för charter och investering i charterbåt


Nautic Alliance är en organisation av kompetenta och trygga företag inom charter, båtförsäljning och service. De samarbetande företagen erbjuder förstklassig service oavsett om du vill chartra en båt under din semester, köpa en båt för charter eller söker service för din båt. Genom ett samarbete inom dessa områden och en gemensam bokningsplattform kan Nautic Alliance erbjuda förstklassig service och vara en trygg partner, för både båtägare, charterkunder och bokningsagenter.


Boka Charter

Det finns knappast något bättre än att segla i kristallklart vatten, med behagliga temperaturer och varma vindar. Utforska nya områden i en gästvänlig miljö och upplev en avkopplande och aktiv semester när den är som bäst. Vi erbjuder charter på över 300 båtar på 14 baser i Kroatien och Turkiet, både vanliga segelbåtar och katamaraner.
I Kroatien har Pitter Yachtcharter landets största flotta med charterbåtar. Företaget har varit aktivt i nästan 30 år och har 10 baser i landet. Pitter Yachtcharter erbjuder en modern flotta av segelbåtar, motorbåtar och katamaraner med hög service och rimliga priser. Man arrangerar också mycket populära kappseglingar där man även erbjuder entypssegling i Bavaria 40S.

I Turkiet erbjuder Gena Yacht & Charter sedan 1995 både försäljning och charter. Som Bavariavarvets agent i landet erbjuder man främst nyare Bavariabåtar för charter med hög kvalitet på sina 4 egna baser. Flottan är en av Turkiets största och expanderar kontinuerligt då Turkiets rykte som charterdestination stärks.

Boka din drömsemester via Nautic Alliance bokningssystem till höger. Där finner du en av världens största charterflottor med över 300 båtar tillgängliga i både Kroatien och Turkiet.
Med Nautic Aliance kan du känna dig trygg i att få en lyckad semester med Europas mest nöjda charterkunder som garanti. En vältrimmad organisation med lång erfarenhet tar hand om dig på våra baser.
Nautic Aliance ger dig också stora valmöjligheter och möjlighet att upptäcka nya seglingsområden tack vare 14 baser i Medelhavet.Investera i Båt för Charter
En investering i en charterbåt ger dig möjlighet att få avkastning på din båt, samtidigt som du kan använda den under ett antal veckor varje år. Avkastningen ger dig möjlighet att skaffa din drömbåt till mycket förmånliga villkor. Under åren båten ligger i charter sköter vi om den på ett professionellt sätt vilket garanterar en fin båt med bästa värde vid periodens slut. Vi hjälper dig att välja båt och utrustning, sköter all service och underhåll på båten, och hjälper dig vid charter-periodens slut, oavsett om du vill fortsätta med charter, ta hem båten eller sälja båten.

En fråga om förtroende
I Nautic Alliance har vi 35 års och över 300 båtars erfarenhet av att skapa värde för våra investerare. Nyckeln ligger i nöjda kunder, både charterkunder och båt-investerare. I Nautic Alliance samarbetar ett urval av branschens bästa företag för att ge högsta möjliga kvalitet och trygghet för våra kunder, oavsett om det är charterkunder eller båtinvesterare. Vår filosofi är att för att driva en långsiktigt hållbar charterverksamhet måste alla led i verksamheten vara sund, charter till högsta kvalitet, båtinvestering med största trygghet och partners med lång erfarenhet och gott renommé. Verksamheten skall utvecklas i en hälsosam takt där charter och antal båtar är i samklang.
För en investerare är det tryggt att samarbeta med en organisation som har ett effektivt bokningssystem, Europas mest förbokade båtar och är störst på charter på Europas viktigaste marknader.Vi erbjuder ett flertal olika alternativ för att köpa din drömbåt. Kontakta oss så berättar vi mer!


Nautic Alliance - Medlemmar

Nautic Alliance Partners

Våra partners säkerställer en säker, smidig och kvalitetsfokuserad charterverksamhet.