Nya Bavaria Sport 330 ger nya möjligheter

Med lanseringen av nya Sport 330 erbjuder Bavaria modellen i tre olika utföranden. Modellen kan levereras som helt öppen eller med den klassiska Bavarialösningen med Targa båge. Till detta kommer nu en HT modell med fast tak och stor öppningsbar soft-top. Här kan du verkligen välja den båt som passar ditt båtliv bäst.

De öppna versionerna passar bäst för dig som använder båten i huvudsak när vädret är vackert. Med Targan underlättar du kapellhanteringen och kan bygga ett uterum.
HT modellen är idealisk för dig som är ute i alla väder och använder båten transport båt eller som sommarhem.
Den stora taköppningen ger tillgång till solen men kommer en skur stänger du taket på några sekunder. En listig lösning där man drar ut en kapellbåge ur taket gör att du också enkelt kan täcka in hela sittbrunnen och skapa ett mycket stort rum av sittbrunnen.

Sittbrunnens utformning är det som för övrigt skiljer den mest från sin föregångare. En stor sittgrupp dominerar inredningen och ger en fantastik plats för måltiderna i det fria eller under tak om man så vill. Sittgruppen går lätt att konvertera till en solbädd.

Ny ergonomisk förarplats och passagerarsäte för två, för ut i cockpit. De fina gångborden på däck med smidiga trappsteg upp börjar bli en mycket uppskattad klassiker på Bavarias motorbåtar och finns naturligtvis även på nya Sport 330.

Invändigt visar Bavaria återigen hur komfortabel en sport båt kan bli med rätt lösningar.
Salongen saknar skott till förpiken vilket skapar en enorm rymd i båten. Avskildhet går att få med ett draperi om man så vill. Den L-formade soffan är lika stor som i den större 360 modellen. Så är även wc utrymmet. Nytt är stora ljusinsläpp och stora skrovfönster som ger kontakt med natur och havet utanför.
Nytt är också de exklusiva och moderna inredningarna med möjligheter till val av träslag, färgsättning och textilier.

Mest imponerande inombords är ändå den stora akterhytten. Här ryms två bäddar som enkelt görs till dubbelsäng. Lång sittsoffa och rejäla stuvutrymmen och garderober. Gott om ljusinsläpp och skrov fönster skapar trivsel. Ett riktigt sovrum värt namnet.

Totalt kan man konstatera att Nya Bavaria Sport 330 ger mer båt och mer glädje på sjön genom smarta lösningar och en överlägsen produktionsteknologi.

  • Start
  • Begär prislista
  • Bilder