Nya Bavaria Sport 400 är en värdig ersättare till Sport 39. Den nya modellen imponerar stort i Bavarias paradgren, Sport Cruisers. Bavaria är oöverträffade när det gäller att kombinera de stora utvändiga ytorna från en ”daycruiser” med stora rymliga inredningar som ger komfortabla semesterbåtar.Sport 400 är tre nya modeller
Bavaria nyutvecklade Sport serie levereras i 3 olika utföranden i storlekarna över 35 fot. Dels som den numera klassiska Bavaria lösningen, öppen båt med Targa båge, men också som HT och Coupe modeller. Det här ger nya möjligheter för köparna att optimera sin båt enligt egna krav och önskemål. Här erbjuds också köparen en rad olika val när det gäller träslag och färgsättning.

Designföretag skapar den rätta känslan
Ombord slås man av båtens exklusiva känsla. Arbetade snickerier och omsorg om detaljer ger en ökad trivselfaktor. Här finns många av de exklusiva Vitress modellernas exklusiva detaljer och funktioner.
Ansvarig för designen är det välmeriterade Italienska designföretaget Too Design.

En ny dimension
Med den nya serien skapar Bavaria en ny dimension för sport cruisers, aldrig tidigare har en båt av denna typ haft så bra kontakt med yttervärlden. Stora rutor i skrovets alla utrymmen, ger en härlig kontakt med naturen och mer ljus under däck. Även i det stora köket med vinkelpentry finns ett rejält fönster.
Resultatet är en helt ny känsla och ökad trivsel under däck i den här typen av båt.Fyra rum och kök

Planlösningen innehåller exklusiv ägarhytt i stäven, salong midskepps och en stor akterhytt. På Coupe modellen skapas ett fjärde rum i form av en övre salong. I Nedre salongen, U-soffa som kan kompletteras med sittpallar, vilket ger plats för många runt det invändiga bordet. I salongen finns också stort vinkelpentry om styrbord med arbetsytor och förvaring som gör kocken glad. Det stora våtutrymmet har WC, tvättställ och separat dusch. 
Ägarhytten i stäven innehåller generös dubbelkoj, stora garderob- och hyllskåp. Akter om salongen separat extremt komfortabel gästhytt med val mellan dubbelsäng eller separata bäddar. Här finns också en rejäl sittsoffa, garderob, hyllskåp och gott om stuvutrymmen.

Tre olika sittgrupper, L-soffa i nedre salongen, soffa i sittbrunn/övre salong och U-soffa på akterdäck ger valfrihet för måltiderna.
Ergonomiskt genomarbetad förarplats med dubbelsäte och allt på rätt plats skänker körglädje.

Nya 400:an går att beställa i tre versioner:
- Öppen modell med targabåge.
- HT med öppningsbart tak.
Taket på HT modellen går att få som skjutbart tyg tak eller med stor elmanövrerad glaslucka.

- Coupe med stora glasdörrar mot akterdäck och lucka i taket.

Utveckling

Den nya 360:an har genomgått ett avancerat utvecklingsarbete. Erfarna industridesigners ser till att varje detalj är noga genomtänkt och funktionen väl analyserad. Båten, men också tillverkningen, planeras noggrant redan i designprocessen. Detta arbete i kombination med varvets högteknologiska tillverkning gör att Bavaria Sport 400 ger en helt unik relation mellan pris, komfort och prestanda.

  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Bilder
  • Dokument