Nya Bavaria C42

Nu presenterar Bavaria en ny modell på 40 fot i den framgångsrika C serien nämligen Bavaria C42.
Den nya modellen slår många rekord i klassen. Båten är som sina större syskon i serien designad av framgångsrike Cosutti Design. Maurizio Cosutti’s båtar har dominerat resultatlistorna i havskappsegling under många år och de större syskonen från Bavaria har fått lovord för sina fina seglingsegenskaper. Det ger garantier för fina seglingsegenskaper också i den nya modellen.
Modernt skrov ger inte bara fart och smidig segling utan rak stäv med fylliga bogsektioner, rejäl bredd med korta överhäng ger också plats för en komfortabel inredning jämförbar med betydligt större båtar.

En ny nivå
Förut hittar du en äkta ägarhytt. En bädd stor som i ett sovrum med huvudändan mot förskottet.
Rejäla garderober och skåputrymmen. Här kan du även välja till en egen toalett med dusch.
Salongen bjuder rejäl rymd med matgruppen om styrbord, extra soffa med navplats om babord.
Ett avskilt pentry med stor köksbänk i vinkel ger plats för matlagningskonst. Stort våtutrymme med helt separat dusch är en ovanlig lyx i denna storleksklass.
Unika gästhytter
Akterut två hytter med dubbelsängar också de i storlek som hotellsängar. Helt unikt för storleken är att man sover med huvudet mot väggen även i dessa hytter. Stora garderober gott om stuv. Här kommer gäster eller barnen med vänner att trivas.

På däck
Sittbrunnen är tack vare den rejäla bredden över däck akterut gigantiskt stor. L soffor på båda sidorna visar tydligt vilken plats som finns här. Dubbla rattar med bra sittkomfort för rorsman ger full kontroll. Nära till seglingsfunktioner och instrument. Självslående fock ger enkel och smidig segling. Breda gångbord och stora ytor gör vistelsen på däck behaglig.

Sammantaget är nya Bavaria C42 en båt som erbjuder en ny högre nivå av komfort och seglingsglädje. Premiärvisning i Düsseldorf 18-26 januari.

Grundpriset är konkurrenskraftiga 2 112 000:-

Världspremiär blir på mässan i Düsseldorf i januari 2020.

  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Bilder