Cruiser 46 är en av de mest sålda segelbåtarna i Europa under de senaste åren. Båten har av ägare och journalister uppskattats för sina extremt fina egenskaper som välseglande familjebåt med genomtänkt och innovativ inredning.
För det snabba och välseglande skrovet står Farr Yacht Design. Utvändigt har båten Bavarias nya formspråk med stora sidorutor i överbyggnaden, och mängder av skylights för ljus och trivsel ombord.
Styrning med nya konsoler ger kontroll för rorsman. Långa sittbrunnstofter och stort sittbrunnsbord ger komfort i brunnen för en stor besättning. Invändigt märks att Design Unlimited är en av de mest ansedda design byråerna när det gäller planering av stora båtar. Båten har en härlig atmosfär, mjuka men moderna former, ger en ombonad känsla. Exempel på invändiga finesser är kartbordet som är integrerat i salongsbordet vilket ger större salongs soffor. En utfällbar sits från köksön utökar antalet platser runt salongssoffan.
Båten kan beställas med tre eller fyra hytter, och ett nytt koncept gör att man kan omvandla förskeppet från en till två hytter på under en halvtimme.

Grundpris: Från ca 2 480 000 SEK inkl moms. Style från ca 2 575 000 SEK inkl moms.

Yacht of the Year 2015!
Vid en ceremoni på mässan tillkännagavs att Europas ledande båtjournalister valt Bavaria Cruier 46 till årets båt i Europa. Cruiser 46 valdes i den tuffaste klassen, familjeseglare. Enligt juryn hade Cruiser 46 den bästa kombinationen av kvalitet och seglingsegenskaper. På bilden tar varvets utvecklingschef Daniel Kohl mot priset.
I sitt tal vid prisutdelningen sa en representant för juryn:
”I en klass med mycket hård konkurrens har till slut Bavaria Cruiser 46 vunnit mot många starka kandidater då det är en båt med högsta soliditet och robusthet. Hon seglar väl och balanserat och har mycket utrymme och sätter en ny standard för workmanchip och features. Much respect!”


  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Kontakta mig!
  • Bilder
  • Dokument